Следниот број на ЈУРИС… | OEMVP Следниот број на ЈУРИС… – OEMVP

Следниот број на ЈУРИС…

o1 Април 2016 – Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија наредната недела повторно го издава правниот информатор ЈУРИС.

Во вториот број на правниот информатор JУРИС ќе читате за последните измени на Законот за градење, Законот за трговските друштва, законот за заштита на укажувачите, законот за безбедност на храната, законот за катастарот на недвижности како и за законот за договорен залог.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This