СКСЗМ во посета кај г-дин Арбен Таравари

Делегација од СКСЗМ, предводена од Извршниот директор г.дин Дриљон Исени, го посети г-дин. Арбен Таравари, градоначалникот на Општина Гостивар, по повод трагедијата што се случи на 13.02.2019 година. СКСЗМ изразува длабоко сочувство за членовите на семејството и за општината.

СКСЗМ е секогаш отворена и достапна за секаков вид на случај.