Промовирање на каталогот ТОП 100 | OEMVP Промовирање на каталогот ТОП 100 – OEMVP

Промовирање на каталогот ТОП 100

Промовирање на Топ 100 најуспешните компании.

Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија и оваа година продолжува да го реализира пројектот “ТОП 100” најуспешни компании во Република Македонија.

Манифестацијата ќе се одржи на 15 Декември 2016 со почеток во 11:00 часот.

About The Author

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Share This