О Г Л А С за ангажман на маркетинг агенција

О Г Л А С за ангажман на маркетинг агенција

Проектот на УСАИД Партнерство за подобра бизнис регулатива, кој се имплементира од ЕПИ ЦЕНТАР Интернационал во соработка со Стопанска комора на Македонија, Стопанска комора за информатички и комуникациски технологии – МАСИТ, Стопанска комора на Северо-Западна Македонија и Сојуз на стопански комори на Македонија, има потреба од ангажман на маркетинг агенција за изработка три годишна маркетинг стратегија за промоција на агрегатниот веб портал www.biznisregulativa.mk, изработка на акционен план, изработка на маркетинг контент и спроведување и користење на истиот на социјалните медиуми и веб портали.

 

За повеќе информации кликнете тука