ИЗВЕСТУВАЊЕ за измама на интернет | OEMVP ИЗВЕСТУВАЊЕ за измама на интернет – OEMVP

ИЗВЕСТУВАЊЕ за измама на интернет

Ве известуваме дека во случај ако добиете е-маил од EU Business Register со формулар  за регистрација  во база на податоци, се работи за измама.

Во формуларот пишува дека “Updating is free!” (Ажурирањето е бесплатно), но со потпишување и пополнување на формуларот (или сличен на тој) Вие се обврзувате со договор во рок од 3 години да уплатувате по 995 ЕВРА за секоја година.

Компаниите кои што веќе го имаат пополнето формуларот, Ве молиме да не контактирате на е-маил info@oemvp.org или на телефон 02/3239-252 за да Ве упатиме преку нашите служби како да го решите овој проблем на што полесен начин.

Тука може да го видите формуларот (или сличен на тој).

About The Author

Related posts

Share This