Добивка бр.1 | OEMVP Добивка бр.1 – OEMVP

Добивка бр.1

Во овој број на бизнис информаторот Добивка Ве информираме за:

  • ЈАВНИОТ ПОВИК за субвенционирање на приватни претпријатија за сертификација на системи за квалитет според ISO стандарди;
  • ЈАВНИОТ ПОВИК за субвенционирање на претпријатија во сопственост и управувани од жени;
  • Фонд за иновации и технолошки развој објавува среднорочна програма за финансиска поддршка на микро, мали и средни претпријатија за 2018 – 2020 година;
  • Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој објавува ИЗВЕСТУВАЊЕ за започнат рок за поднесување на барања за директни плаќања за произведено и продадено млеко.

Ве молиме симнете го тука новиот број на информаторот Добивка.

 

About The Author

Related posts

Share This