Анализа на Индустриската Зона Визбегово | OEMVP Анализа на Индустриската Зона Визбегово – OEMVP

Анализа на Индустриската Зона Визбегово

Почитувани,

На следниот линк СКСЗМ Извештај Визбегово 2019 MK ќе може да ја прочитате анализата на Индустриската Зона Визбегово, спроведена од страна на СКСЗМ.

За повеќе информации можете да не контактирате на: info@oemvp.org.

About The Author

Related posts

Share This