14 Ноември 2017 - Стопанска Комора на Северо-Западна Македонија во рамките на проектот  Партнерство за подобра бизнис регулатива одржа форум за прописите кои влијаат на полето на просторно планирање, градежното земјиште и градежните работи, нагл ...

Read more

19 Октомври 2017 - Групацијата на Бизнис Жени (ГБЖ) при Стопанската комора на Северо-Западна Македонија денеска во рамки на одбележувањето на Меѓународниот ден на руралната жена го посети Куманово и претпријатијата водени од жени. Жените од овој ...

Read more

16 Oктомври 2017 - Стопанската Kомора на Северо-Западна Македонија денес и утре претставена од претседателот Неби Хоџа е дел од регионалниот Самит 100, на кој присуствуваа над 150 бизнис лидери од Југоисточна Европа и Западен Балкан, министри и ...

Read more

10 Oктомври 2017 -  Стопанската комора на Северозападна Македонија е свесна за тешкиот пристап до финансиски средства, што претставува сериозна пречка за малите и средните претпријатија и, следствено, фактор кој го забавува растот и економскиот ...

Read more

09.10.2017 -  Стопанската Комора на Северо-Западна Македонија од 9-ти до 10-ти Октомври 2017 одржува  Б2Б средби во Будимпешта во Унгарија со иницијатива на потпретседателката на Групацијата на Бизнис Жени при СКСЗМ, Мерита Рамадани Алими. Делег ...

Read more
Share This