Memorandum bashkëpunimi me Klubin e Biznesit Maqedono-Bullgar

Memorandum bashkëpunimi me Klubin e Biznesit Maqedono-Bullgar

14 Dhjetor 2017 –  Me rastin e shënimit të fillimit të punës së Klubit të Biznesit Maqedono-Bullgar, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore nënshkruajti memorandum bashkëpunimi me qëllim që të përcaktoj fushëveprimin e bashkëpunimit të  të dyja palëve për realizmin e interesave të dyanshme.

Memorandumi përcjell dëshirën për të mbështetur, zhvilluar dhe forcuar bashkëpunimin, me qëllim promovimin e interesave ekonomike të Republikës së Maqedonisë dhe Bullgarisë.

Të dy palët përmes këtij memorandumi parashikojnë të shkëmbejnë informata ekonomike, të zhvillojnë dhe zbatojnë projekte të përbashkëta, të mbështesin njëri-tjetrin në aktivitete të ndryshme, të rrisin bashkëpunimin në të gjitha nivelet si dhe të sigurojnë mbështetje dhe koordinim të ndërsjellët.

Në promovim të klubit të biznesit morrën pjesë delegacioni i Republikës së Bullgarisë, në përbërje të të cilit ishin ededisa afaristë.

Related posts

SPOZORI GJENERAL