Me fat festa e Fitër Bajramit!

Me fat festa e Fitër Bajramit!

Të nderuar qytetarë të besimit Islam,

Fitër Bajrami përmbyll një muaj të agjërimit, adhurimit, sakrificës dhe mirësisë mes njerëzve.

Urojmë që këto ditë të mëshirës, faljes, mirëkuptimit dhe paqes të përcillen jo vetëm me urime dhe vizita, por edhe me vepra të mira.

Duke falënderuar bashkëpunëtorët për bashkëpunimin dhe mbështetjen e tyre të vazhdueshme, urojmë që Festa e Fitër Bajramit të na bashkojë drejt realizimit të sukseseve të përbashkëta dhe në të ardhmen.

Paçi gjithmonë shëndet, begati, hare dhe mirëkuptim në familjet tuaja!

Me respekt,

OEMVP

Related posts

SPOZORI GJENERAL