Kompania Trim&Lum merr çmimin “Kompania me shtrirje më të gjerë në Maqedoni”

Kompania Trim&Lum merr çmimin “Kompania me shtrirje më të gjerë në Maqedoni”

04 Mars 2016 – Në Panairin e Ndërtimtarisë, Patundshmërisë dhe Investimeve 2016,  ku pjesëmarrëse ishin edhe disa kompani të njohura ndërtimore nga Maqedonia, njëkohësisht edhe anëtare të Odës, kompania TRIM & LUM nga Struga u nderua me çmimin “Kompania me shtrirje më të gjerë në Maqedoni”.

12814066_10154661585298266_2979329698147865085_n

 

Related posts

SPOZORI GJENERAL