Juris nr. 5

22 Dhjetor 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore publikon numrin e 5-të të informatorit ligjor JURIS për këtë vit. Në këtë numër do të lexoni mbi ligjin  për privatizim dhe dhënie me qira të tokës ndërtimore në pronësi shtetërore, ligji për tatimin mbi vlerën e shtuar, ligji për pagën minimale në RM dhe ligji  për  mbrojtjen  e  konsumatorëve.

Ju lutemi shkarkoni numrin e pestë të JURIS në gjuhën shqipe këtu

Previous article

Juris nr.4

Next article

Juris nr.1

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION