Juris nr.2

02 Mars 2017 – Në numrin e dytë të informatorit juridik Juris do të prezentohet Marrëveshja për Tregti të Lirë në Evropën Qendrore (CEFTA), qëllimet e kësaj marrëveshje dhe çfarë përfitime sjell kjo marrëveshje për ekonominë e vendit, si dhe për kompanitë anëtare të odës.

Për çdo informacion plotësues, na kontaktoni në juris@oemvp.org ose në telefon 02/3239-252.

Ju lutemi këtu shkarkoni numrin e ri të Juris.

Previous article

Juris nr.1

Next article

Juris nr.3

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION