Juris nr.1

08 Shkurt 2017 – Në numrin e 1-rë të JURIS për këtë vit do të lexoni mbi ligjin e ri për noterë, ligjin për tatim në fitim dhe ligjin për tatimin mbi vlerën e shtuar.

Për çdo informacion plotësues, na kontaktoni në juris@oemvp.org ose në telefon 02/3239-252.

Ju lutemi këtu shkarkoni numrin e ri të Juris.

Previous article

Juris nr. 5

Next article

Juris nr.2

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION