JURIS ALARM nr.1

OEMVP ndjek në baza ditore ndryshimet ligjore dhe çdo javë publikon “Alarmin legjislativ”, i cili informon anëtarsinë mbi ndryshimet ligjore që kanë ndikim në fushën në të cilën veprojnë e që janë në procedurën e konsultimit, me qëllim të intervenimit në tekstet e propozuara që nga faza fillestare.

Në numrin e parë të Alarmit ligjor JURIS për këtë vit, do të lexoni informacion mbi ligjet që janë në procedurë të konsultimit.

Për më tepër informata na kontaktoni në juris@oemvp.org, ku gjithashtu mund të dërgoni edhe komentet apo sugjerimet e Juaja, në mënyrë që të përmbushim sa më mirë nevojat e bizneseve anëtare të OEMVP-së.

Shkarko JURIS ALARM nr.1 gjuhën shqipe këtu dhe ЈУРИС АЛАРМ në gjuhën maqedone këtu

Next article

Juris Alarm nr.2

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION