Juris Alarm nr.9

Juris Alarm nr.9

28 Dhjetor 2018 – Në këtë numër të Juris Alarmit do të lexoni për zvogëlimin e  vlerës së pagesave me para të gatshme për mallra dhe shërbime si dhe për hyrrjen në fuqi  të Ligjit të ri për tatimin e të ardhurave personale.

Për më tepër informacion ju lutemi shkarkoni Juris Alarmin nr.9 këtu.

Për çdo vërejtje apo sugjerim, na shkruani në juris@oemvp.org ose në telefon 02/3239-252.

Related posts

SPOZORI GJENERAL