Juris Alarm nr.3

Alarmi ligjor – Juris, ka për qëllim të ju informojë mbi zhvillimet dhe dinamikën e ndryshimit të legjislacionit të Republikës së Maqedonisë si nevojë për të qenë të informuar në kohë dhe në mënyrë të drejtë.

Në këtë numër do të lexoni për ligjin për pagë minimale dhe ndryshimet në Ligjin për Tatimin në të Ardhurat Personale.

Për çdo vërrejtje apo sugjerim, na shkruani në juris@oemvp.org

Shkarko JURIS ALARM nr.3 këtu

Previous article

Juris Alarm nr.2

Next article

Juris Alarm nr.1

Të ngjajshme