Juris Alarm nr.3

17 Prill 2018 – Në këtë publikim të Juris Alarmit ju sjellim informata mbi Ligjin për paraqitjen dhe evidentimin e obligimeve.

Për më tepër informacion ju lutemi shkarkoni Juris Alarmin nr.3  këtu 

Për çdo vërejtje apo sugjerim, na shkruani në juris@oemvp.org ose në telefon 02/3239-252.

Previous article

Juris Alarm nr.2

Next article

Juris Alarm nr.4

Të ngjajshme