Juris Alarm nr.2

Alarmi ligjor – Juris, ka për qëllim të ju informojë mbi zhvillimet dhe dinamikën e ndryshimit të legjislacionit të Republikës së Maqedonisë si nevojë për të qenë të informuar në kohë dhe në mënyrë të drejtë.

Në këtë publikim të Juris- Alarmit ju sjellim informata mbi iniciativën për ndryshimin dhe zgjatjen e pushimit të lindjes, në kuadër të ligjit për marrëdhënie pune.

Për çdo vërrejtje apo sugjerim, na shkruani në juris@oemvp.org

Shkarko JURIS ALARM nr.2 këtu

Previous article

Juris Alarm nr.1

Next article

Juris Alarm nr.3

Të ngjajshme