Juris Alarm nr.1

Alarmi ligjor – Juris, ka për qëllim të ju informojë mbi zhvillimet dhe dinamikën e ndryshimit të legjislacionit të Republikës së Maqedonisë si nevojë për të qenë të informuar në kohë dhe në mënyrë të drejtë.

Në këtë publikim të Juris- Alarmit ju sjellim informata mbi ligjin e ri për noterë.

Për çdo vërrejtje apo sugjerim, na shkruani në juris@oemvp.org

Shkarko JURIS ALARM nr.1 këtu

Previous article

Juris Alarm nr.2

Next article

Juris Alarm nr.2

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION