Javën e ardhshme në Economicus do të lexoni…

25 Mars 2016 – Javën e ardhshme në numrin e ri të Economicus do të lexoni informatat më të rreja rreth tregjeve më të rëndësishme të bizneseve të Maqedonisë.

Tregjet janë analizuar në aspektin e pritjeve për rritjen ekonomike në vitin 2016, aspektin makroekonomik dhe politik si edhe aspekti tatimor. Ideja për konceptimin e tillë të informatorit është që tu mundësojmë bizneseve tona, informata për parashikimet, mundësitë dhe rreziqet që mund ti hasin gjatë operimit në këto tregje.

Në analizë janë përfshirë tre tregjet më të rëndësishme për Republikën e Maqedonisë të cilët bashkërisht paraqesin 48% nga vlera totale e eksportit. Tregjet të cilat janë analizuar janë tregu i Republikës së Gjermanisë, Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë.

Previous article

Economicus nr.1

Next article

Economicus nr.2

Të ngjajshme

JOIN THE DISCUSSION