Intervistë me Drilon F. Iseni, u.d. Drejtor Ekzekutiv i OEMVP-së rreth mundësive që ofron Create Hub për të rinjtë dhe gratë sipërmarrëse në kuadër të industrive kreative.

Intervistë me Drilon F. Iseni, u.d. Drejtor Ekzekutiv i OEMVP-së rreth mundësive që ofron Create Hub për të rinjtë dhe gratë sipërmarrëse në kuadër të industrive kreative.

Intervistë me Drilon F. Iseni, u.d.Drejtor Ekzekutiv i OEMVP-së rreth mundësive që ofron Create Hub për të rinjtë dhe gratë sipërmarrëse në kuadër të industrive kreative.

http://www.biznisvesti.mk/intervju-so-drilon-iseni-create-hub-e-virtuelen-tsentar-za-poddrshka-na-biznisot-niz-tsela-makedonija

 

Related posts

SPOZORI GJENERAL