Hapja e biznes inkubatorit të parë rural

  Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore në partneritet me Shoqatën për zhvillim Lokal Rural dhe Agjencionin për zhvillim regjional Senec – Pezinok nga Sllovakia, Ju ftojnë në hapjen e biznes Inkubatorit të parë rural për mbështetjen e Ndërmarrjeve të udhëhequra nga gratë si rezultat i projektit: “Përmirësimi i Potencialeve të Punësimit të grave nga bashkësitë etnike në tregun e punës“ (Improvement of Employment Potentials of Women from Minority Ethnic Communities in the Labor Market), i mbështetur  nga Unioni Evropian.

  Ngjarja do të mbahet më 02 Tetor 2013 (E mërkurë), në Komunën e Bogovinës në Tetovë, me fillim në ora 11:00. Në projekt janë përfshirë rajoni i Pollogut, Shkupit, Kërçovës dhe Strugës, dhe implementimi i tij ka filluar nga data 05 Nëntor 2012, me kohëzgjatje prej 15 muaj, deri më 05 Shkurt 2014.

  Ju lutemi konfirmoni pjesëmarrjen Tuaj në e-mail: fatima.vela@oemvp.org ose rudina@zlrr.org.mk.

  Për më shumë informacione Ju lutemi vizitoni www.oemvp.org ose na kontaktoni në info@oemvp.org .