УСЛУГИ
НАШИТЕ УСЛУГИ

Организираме ревизија, ревизија, внатрешна проверка, ревизија на добавувачи, надворешна ревизија за сертификација на ISO, сертификација на ISO / MKS / EN и CE стандарди, консултации и разјаснување / верификација на сертификати, развој на бизнисот базиран на домашната и меѓународната економија.

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Најновите вести окулу СКСЗМ

НАШИ ПАРТНЕРИ
ПРОЕКТИ
ПУБЛИКАЦИИ