AKADEMIKA
AKADEMIKA
Edicioni special i Economicus!

Edicioni special i Economicus!

SPOZORI GJENERAL

untitled09 Dhjetor 2016 – Në vigjilje të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare dhe pas takimeve konsultative me partitë politike mbi platformat ekonomike, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore publikon edicionin special të Economicus ku kemi bërë analizën e  platformave të të gjitha partive politike në vend.

Shkarkoni edicionin e gjashtë të Economicus në gjuhën shqipe  këtu.

 

 

SPONZORI BRONZ PROKREDIT

Related posts

SPONZORI BRONZ MAYA