Thirrje publike për zgjedhje ideore të dizajnit të statuetës për çmimin e TOP 100

Thirrje publike për zgjedhje ideore të dizajnit të statuetës për çmimin e TOP 100   Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimiore çdo vit organizon manifestimin TOP 100 me të cilin shpall 100 kompanitë më të mira shqiptare në Republikën e Maqedonisë. Lënda e thirrjes publike është përgatitja e dizajnit t...
Read more
Promovimi i katalogut TOP 100

Promovimi i katalogut TOP 100

Promovimi i katalogut të 6-të me rradhë TOP 100. Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore edhe këtë vit vazhdon të realizojë projektin “TOP 100” kompanitë më të mira shqiptare në Republikën e Maqedonisë. Manifestimi do të mbahet më datë 15 Dhjetor 2016 (E enjte) me fillim në ora 11:00.
Read more
OEMVP do të shpall TOP 100 kompanitë e vitit

OEMVP do të shpall TOP 100 kompanitë e vitit

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore të mërkurën me datë 25 Nëntor 2015, do të mbajë manifestimin tradicional TOP 100 kompanitë më të mëdha të vitit. Ideja e Projektit “TOP 100” i cili po realizohet për herë të pestë në Republikën e Maqedonisë, është promovimi i kompanive më të fuqishme shqiptare...
Read more
U mbajt manifestimi TOP 100

U mbajt manifestimi TOP 100

Shkup, 18.12.2014 – Në ambientet e Bushi Resort & Spa, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore mbajti TOP 100-in, manifestimin tradicional të cilin e zhvillon në çdo fundvit, me qëllim të shpalljes të kompanive më të suksesshme për vitin paraprak. Shpallja e kompanive më të suksesshme bëhet në b...
Read more

TOP 100 kompanitë më të suksesshme

Më datë 17 Tetor 2013 në prani të kompanive pjesëmarrëse, kompanive që mbështesin projektin, donatorve, ambasadorve, institucioneve që përkrahin biznesin dhe institucioneve qeveritare dhe lokale, mediave, OEMVP-ja organizoi manifestim me të cilin shënoi suksesin e kompanive shqiptare në Republikën e Maq...
Read more