Njoftime

Konkurs për angazhimin e një personi juridik

Konkurs për angazhimin e një personi juridik

Projekti i financuar nga USAID – “Partneritet për rregullativë më të mirë afariste”, i cili implementohet nga ana e EPI CENTAR Internacional në bashkëpunim me Odën Ekonomike të Maqedonisë, Odën Ekonomike të Maqedonisë Veri – Perëndimore, MASIT, dhe Lidhjen e Odave Ekonomike të Maqedonisë, ka nevojë për...
Read more
Karvani Financiar i OEMVP-së

Karvani Financiar i OEMVP-së

10.10.2017 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri Perëndimore e vetëdijshme për qasjen e vështirë në financa, e cila paraqet pengesë serioze për ndërmarrjet e vogla dhe të mesme dhe rrjedhimisht faktor i cili ngadalëson rritjen dhe zhvillimin ekonomik të shtetit, këtë vit për të parën herë organizon Karvanin...
Read more
Reagim ndaj fjalimit të Kryetarit me rastin e 18 Gushtit – Dita e Armatës së RM-së

Reagim ndaj fjalimit të Kryetarit me rastin e 18 Gushtit – Dita e Armatës së RM-së

25 Gusht 2017 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në mbrojtje të interesave të bizneseve që përfaqëson, në asnjë mënyrë nuk konteston faktin se Armata duhet të jetë në funksion të mbrojtjes së kufijve, integritetit territorial dhe sovranitetit të shtetit dhe të punojë në drejtim të sigur...
Read more
NJOFTIM për mashtrim në internet

NJOFTIM për mashtrim në internet

Ju njoftojmë se në rast se pranoni e-mail nga EU Business Register me formular për regjistrim në bazën e të dhënave, bëhet fjalë për mashtrim. Në formular shkruan që “Updating is free!” (Azhurimi është falas), por në fakt me nënshkrim dhe plotësim të këtij formulari (apo formulari të ngjashë...
Read more
SHPALLJE PUBLIKE

SHPALLJE PUBLIKE

SHPALLJE PUBLIKE Në bazë të nenit 22, paragrafi 1, pika 1, paragrafi 3 dhe neni 23 të Ligjit për marrëdhënie pune, dhe në bazë të nenit 21, 23 dhe 32 nga Statuti i OEMVP-së, Këshilli Drejtues i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore solli vendim për shpallje të: Konkursit për plotësimin e vendit...
Read more

Thirrje publike për zgjedhje ideore të dizajnit të statuetës për çmimin e TOP 100

Thirrje publike për zgjedhje ideore të dizajnit të statuetës për çmimin e TOP 100   Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimiore çdo vit organizon manifestimin TOP 100 me të cilin shpall 100 kompanitë më të mira shqiptare në Republikën e Maqedonisë. Lënda e thirrjes publike është përgatitja e dizajnit t...
Read more
Thirrje për praktikantë

Thirrje për praktikantë

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore (OEMVP) – Shkup, është një organizatë joqeveritare dhe jofitimprurëse e cila punon në zhvillimin dhe përfaqësimin e interesave të biznesit si dhe krijimin e mjedisit të pështatshëm për zhvillim. OEMVP bën organizimin, avancimin, mbrojtjen e interesave dh...
Read more
Takim me sektorin e biznesit dhe OJQ-të lokale nga Struga

Takim me sektorin e biznesit dhe OJQ-të lokale nga Struga

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore dhe Fondacioni ALBIZ, më datë 05 Gusht 2016 (E premte), në orën 14:00 do të realizojnë takim me sektorin e biznesit dhe OJQ lokale nga Struga në ambientet e hotel Drim, Struga. Qëllimi kryesorë i takimeve është që të ndërmjetësojë partneritete efektive afatg...
Read more
Takim me sektorin e biznesit dhe OJQ-të lokale nga Shkupi

Takim me sektorin e biznesit dhe OJQ-të lokale nga Shkupi

  Takim me sektorin e biznesit dhe OJQ-të lokale nga Shkupi Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore dhe Fondacioni ALBIZ,  më datë 03 Gusht, 2016 (E mërkurë), në orën 11:00 do të realizojnë takim me sektorin e biznesit dhe OJQ lokale nga Shkupi në hapësirat e Librarisë së Çarshisë, në Shkup. Qëlli...
Read more
Takim me sektorin e biznesit dhe OJQ-të lokale nga Kërçova

Takim me sektorin e biznesit dhe OJQ-të lokale nga Kërçova

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore dhe Fondacioni ALBIZ,  më datë 19 Korrik 2016 (E martë), në orën 12:00 do të realizojnë takim me sektorin e biznesit dhe OJQ lokale nga Kërçova në ambientet e hotel Arabella, në Kërçovë. Qëllimi kryesorë i takimeve është që të ndërmjetësojë partneritete efek...
Read more

Thirrje për aplikim për ÇMIMIN NACIONAL PËR VITIN 2016

Trupit koordinativ për përgjegjësi shoqërore të ndërmarrjeve dhe Ministria e ekonomisë së Republikës së Maqedonisë kanë shpallur thirrje publike për aplikim për Çmimin nacional në vitin 2016 për praktikat më të mira me përgjegjësi shoqërore për ndërmarrje të mëdha dhe ndërmarrje të vogla/të mesme. Gjith...
Read more
Takim me gazetarët

Takim me gazetarët

29 Mars 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore për të mirëmbajtur raportin korrekt me mediat dhe për të respektuar transparencën në punën e saj, sot realizoi një takim miqësor me gazetarët, duke synuar një bashkëpunim afatgjatë dhe informim mbi aktivitetet që planifikon të ndërmerr në...
Read more
Vizitë bizneseve nga Tetova dhe Dibra

Vizitë bizneseve nga Tetova dhe Dibra

04 Mars 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri- Perëndimore gjatë kësaj jave në Tetovë dhe Dibër realizoi një vizitë të bizneseve anëtare, si dhe atyre potenciale. Në këto takime OEMVP foli për misionin dhe qëllimet strategjike të saja dhe bëri prezantimin e planit të aktiviteteve për vitin 2016....
Read more
OEMVP në Panairin e Ndërtimtarisë 2016

OEMVP në Panairin e Ndërtimtarisë 2016

02 Mars 2016 – Një delegacion i OEMVP-së, i udhëhequr nga kryetari Nebi Hoxha, sot vizitoi Panairin e Ndërtimtarisë, Patundshmerisë dhe Investimeve 2016,  ku pjesëmarrëse ishin edhe disa kompani të njohura ndërtimore nga Maqedonia, njëkohësisht edhe anëtare të Odës. Kompanitë pjesëmarrëse e vlerës...
Read more
Hapet panairi i Ndërtimtarisë 2016

Hapet panairi i Ndërtimtarisë 2016

Prej nesër e deri më datë 05 Mars 2016 do të organizohet Panairi i 13-të ndërkombëtar për ndërtimtari dhe materiale ndërtimore.  Në suaza të Panairit të Shkupit për të gjashtën herë do të mbahet edhe Panairi për patundshmëri dhe investime RealExpo. Në panair do të ofrohen dhe shiten prodhime dhe shërbim...
Read more
Takim me përfaqësues të UNDP-së në Maqedoni

Takim me përfaqësues të UNDP-së në Maqedoni

29 Shkurt 2016 – Sot OEMVP realizoi takim me përfaqësues të UNDP-së në Maqedoni, gjatë të cilit takim u bisedua mbi disa çështje për të cilat mund të krijohet një bashkëpunim në interes për të dy palët. Temë kryesore e diskutimit ishte Strategjia për konkurrueshmëri, gjegjësisht fokus i veçantë u...
Read more
OEMVP në Euclid Summit 2016

OEMVP në Euclid Summit 2016

Drejtori Ekzekutiv i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore Fatmir Bytyqi, bashkë me Zyrën për konsulencë të OEMVP-së, janë pjesëmarrës në Samitin Euclid 2016: Fuqia për nxitje të ndryshimeve pozitive – Ngritja e shoqërisë civile dhe ndërmarrjeve shoqërore knowhow për vitin 2020 dhe më tej. Samit...
Read more
Takim me AKB-në

Takim me AKB-në

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore më datë 16 Shkurt 2016 (E martë) me fillim në ora 12:00, në hapësirat e OEMVP-së, do të realizojë takim me Aleancën Kosovare të Bizneseve (AKB). Gjatë këtij takimi do të diskutohet për thellimin e bashkëpunimit në mes kompanive anëtare të Odës dhe atyre të AKB...
Read more
Promovimi i projektit: “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”

Promovimi i projektit: “Qëndrueshmëria financiare e OJQ-ve në bashkëpunim me sektorin e biznesit”

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore dhe Fondacioni DAUTI,  më datë 11 Shkurt 2016 (E enjte), në orën 11:00 do të mbajnë një konferencë  për shtyp në hapësirat e Odës Ekonomike e Maqedonisë Veri – Perëndimore. Qëllimi i kësaj konference për shtyp është promovimi i projektit “Qëndrueshmëria fina...
Read more
OEMVP shpall konkurs për tre vende pune

OEMVP shpall konkurs për tre vende pune

Për nevojat e projekteve dhe aktiviteteve të saja, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, shpall KONKURS për pozitat e mëposhtme: 1. Zyrtar për ndërlidhje me bizneset (1 pozitë) Kualifikimet e përgjithshme • Diplomë universitare në shkencat ekonomike, të komunikimit apo shkencat shoqërore. Studime...
Read more

Konkurs për punësim – Menaxher në Projekt

Fondacioni për zhvillimin e arsimit dhe kulturës DAUTI, për realizimin e projektit “Qëndrueshmëria financiare e sektorit civil në bashkëpunim me sektorin afarist” – projekt i financuar nga Sektori qendror për financim dhe kontraktim pranë Ministrisë së Financave të Republikës së Maqedonisë, shpall...
Read more

SHPALLJE PUBLIKE

Në bazë të nenit 19 nga Statuti i OEMVP-së, Këshilli Drejtues në mbledhjen e saj të III-të, të mbajtur me datë 24.02.2015, solli vendim për shpallje publike për pozitën e:
Read more

ANULIM I SHPALLJES

Në bazë të nenit 19 nga Statuti i OEMVP-së, si dhe në pajtim me Ligjin për marrëdhënie pune, Këshilli Drejtues në mbledhjen e I-rë të mbajtur me date 28.01.2014, solli:
Read more

SHPALLJE PUBLIKE

Në bazë të nenit 22, paragrafi 1 , pika 1, paragrafi 3 dhe neni 23 të Ligjit për marrëdhënie pune (“ Gazeta Zyrtare e RM” nr.62/05, 106/08, 161/08, 114/09, 130/09, 50/10, 52/10, 124/10, 47/11 dhe 11/12), dhe në bazë të nenit 19 nga Statutit i OEMVP-së, Këshilli Drejtues i Odës Ekonomike të Maqedonisë Ve...
Read more

SHPALLJE PUBLIKE

Në bazë të nenit 22, paragrafi 1 , pika 1, paragrafi 3 dhe neni 23 të Ligjit për marrëdhënie pune ( “ Gazeta Zyrtare e RM” nr.62/05, 106/08, 161/08, 114/09, 130/09, 50/10, 52/10, 124/10, 47/11 dhe 11/12), Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore publikon:
Read more

Procredit banka organizon forum agro biznesi

ProCredit Banka, si bankë lider në financimin dhe përkrahjen e sektorit të agro biznesit, do të organizojë forum të agro biznesit në të cilin bashkohen të gjitha palët relevante të bujqësisë maqedonase: prodhues primarë bujqësorë, përpunues të prodhimeve bujqësore, grumbullues të prodhimeve bujqësore, s...
Read more