Lajmet e fundit

OEMVP prezanton rezultatet nga Projekti: "Fuqizimi i të Rinjve dhe Gjenerimi i Punësimit"

OEMVP prezanton rezultatet nga Projekti: "Fuqizimi i të Rinjve dhe Gjenerimi i Punësimit"

Përfundoi Projekti: "Fuqizimi i të Rinjve dhe Gjenerimi i Punësimit", i implementuar në partneritet midis Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Fondacionit për Zhvillim të Qëndrueshëm "PREDA Plus" nga Prilepi, dhe i financuar nga Bashkimi Evropian, në kuadër të Programit...
Read more
OEMVP bën prezantimin e dytë të Projektit: “Mbrojtja e Markës së Produkteve nga Bashkëpunimi Ndërkufitar”

OEMVP bën prezantimin e dytë të Projektit: “Mbrojtja e Markës së Produkteve nga Bashkëpunimi Ndërkufitar”

Kërçovë, 5 gusht 2014 (e martë) - Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore (OEMVP) realizoi takimin e dytë për inaugurimin e Projektit: “Mbrojtja e Markës së Produkteve nga Bashkëpunimi Ndërkufitar” të cilin do ta realizojë në partneritet me Zyrën Shtetërore për Pronësi Industriale të Republikës së M...
Read more
Republika e Turqise mundëson Certifikata shëndetësore për import të kafshëve dhe produkteve shtazore

Republika e Turqise mundëson Certifikata shëndetësore për import të kafshëve dhe produkteve shtazore

Ambasada e Republikës së Turqisë në Shkup ka dërguar një Notë Verbale Ministrisë së Punëve të Jashtme të RM-së, me të cilën informojnë se, në kontekstin e rregullimit të importit të kafshëve dhe produkteve shtazore, certifikata shëndetësore mund të merren në web faqen: http: //wvvw.tarim.gov . tr/Konula...
Read more
OEMVP prezanton Projektin: “Mbrojtja e Markës së Produkteve nga Bashkëpunimi Ndërkufitar”

OEMVP prezanton Projektin: “Mbrojtja e Markës së Produkteve nga Bashkëpunimi Ndërkufitar”

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore realizoi takimin inicues të Projektit: “Mbrojtja e Markës së Produkteve nga Bashkëpunimi Ndërkufitar” të cilin do ta realizojë në partneritet me Zyrën Shtetërore për Pronësi Industriale të Republikës së Maqedonisë dhe me Drejtorinë e Përgjithshme të Patentimit...
Read more

Ambasadori i Iranit vizitoi OEMVP-në

24 Qershor 2014 - Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore z. Menderes Kuçi dhe Drejtori Ekzekutiv z. Arben Halili, sot priti në një takim pune Ambasadorin e Republikës Islamike të Iranit, shkëlqesinë e Tij, Saied Sadegh Mohammadi si dhe konzullin e parë z. Mohammad Tavakoli.
Read more

Në Prishtinë u organizua konferencë rajonale për intesifikimin e bashkëpunimit rajonal

30 Maj 2014 - Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore e përfaqësuar nga kryetari i saj z. Menderes Kuçi, morri pjesë në Konferencën Rajonale “Intensifikimi i Bashkëpunimit Rajonal – Tejkalimi i sfidave ekonomike, rritja e bashkëpunimit ekonomik rajonal dhe bashkimi i përpjekjeve kundër ekonomisë jof...
Read more

Takim me gratë sipërmarrëse nga Kroacia

Më datë 29 Maj 2014, Grupacioni i Grave Sipërmarrëse në kuadër të Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore në krye me drejtorin ekzekutiv z. Arben Halili, pritën delegacionin nga Kroacia nga komunat Sinj dhe Kukuzovac, me iniciativë të znj. Valentina Disoska nga Shoqata e Grave Sipërmarrëse.
Read more

OEMVP në vizitë pune në Norvegji

Një delegacion i Odës ekonomike të Maqedonisë Veri-perëndimore i udhëhequr nga Kryetari i saj, z. Menderes Kuçi realizoi një vizitë pune tre ditore në Norvegji. Vizita ishte rezultat i aktiviteteve të parapara sipas projektit që realizohet për diasporën nga ana e OEMVP-së, e i cili është i mbështetur ng...
Read more

Forum Ekonomik Maqedoni-Shqipëri

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore nën kujdesin e Ambasadës së Republikës së Maqedonisë në Tiranë dhe në bashkëpunim me Zyrën Ndërkombëtare Invest in Macedonia – Shqiperi & Kosove, me datë 30 Prill 2014 në ambientet e Tirana International Hotel & Conference Centre zhvilloi Forumin e Biz...
Read more

Panairi Gratë sipërmarrëse në Dubrovnik

Përfaqësuesja nga OEMVP , Mirushe Xheladini mori pjesë në Panairin e parë ndërkombëtar të grave sipërmarrëse në Dubrovnik-Kroaci. Në kuadër të projektit tre-vjeçar, Gratë Sipërmarrëse : motori i krijimit të vendeve të punës në Evropën Juglindore ", të udhëhequr nga GTF( Gender Task Force ), dhe të...
Read more

Panairi ndërkombëtar për mobilje

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore vizitoi edicioni jubilar të 40-të të Panairit ndërkombëtar për mobilje me rreth 180 kompanive vendore dhe të huaja, 430 përfaqësuesve të brendeve, të cilët produktet e tyre i prezentojnë në gjashtë sallat e panairit si dhe në tri salla ndihmëse.
Read more

OEMVP viziton ZZHTI dhe Vezë Sharri në Tetovë

Më datë 23 Mars 2014 - Drejtori i OEMVP-së z. Arben Halili bashkë me ministrin e ekonomisë z.Valon Saraqini dhe me zëvendës drejtorin e zonave zhvillimore teknologjike industriale (ZZHTI) z. Asip Useini, vizituan fabrikën ‘Vezë Sharri’ në Trebosh të Tetovës, për tu njoftuar me rrjedhën e punimeve për nd...
Read more