Gratë dhe sipërmarrja – program për nxitjen e potencialit të grave në biznes

Gratë dhe sipërmarrja – program për nxitjen e potencialit të grave në biznes

23 Shkurt 2018 – Nënkryetarja e Grupacionit të Grave Afariste pranë Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore Merita Ramadani Alimi, është e vetmja grua nga biznesi i Maqedonisë që do të merr pjesë në programin “Gratë dhe sipërmarrja” nga 26 shkurt deri më 16 mars në Shtetet e Bash...
Read more
GGA – Shkëmbim përvojash me gratë sipërmarrëse nga Shqipëria

GGA – Shkëmbim përvojash me gratë sipërmarrëse nga Shqipëria

06 Dhjetor 2017 – Grupacioni i grave afariste pranë Odës ekonomike të Maqedonisë Veri Perëndimore, sot ishte nikoqir i vizitës së një grupi nga Shoqata e grave në biznes nga Shqipëria. Qëllimi i vizitës ishte njohja dhe diskutimi i çështjeve me interes të përbashkët, siç është përforcimi i pozitës...
Read more
OEMVP: Grupacioni i Grave Afariste shtroi iftar për bashkëpunëtorët

OEMVP: Grupacioni i Grave Afariste shtroi iftar për bashkëpunëtorët

07 Qershor 2017 – Grupacioni i Grave Afariste (GGA) pranë Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore mbrëmë në bashkëpunim  me Asociacionin për Afirmimin e Gruas shtruan iftar për gratë afariste dhe bashkëpunëtoret e GGA-së. Rreth sukseseve të GGA-së të shënuara gjatë këtij viti dhe synimeve të...
Read more
Grupacioni i Grave Afariste – Shkëmbim përvojash me kompanitë e Kosovës nga sektori i dizajnit

Grupacioni i Grave Afariste – Shkëmbim përvojash me kompanitë e Kosovës nga sektori i dizajnit

30 Mars 2017 – Në vazhdën e aktiviteteve për promovimin e sipërmarrësisë, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në bashkëpunim me Empower Kosovo dhe Shoqatën Kosovare për Marketing të Veshmbathjeve (KAMA) sot organizuan B2B takime me kompanitë nga sektori i dizajnit në Qendrën për Zhvillim t...
Read more
Konferencë me rastin e Ditës së Gruas Sipërmarrëse: Fuqia e gruas në zhvillimin e bizneseve

Konferencë me rastin e Ditës së Gruas Sipërmarrëse: Fuqia e gruas në zhvillimin e bizneseve

18 Nëntor 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimiore me rastin e Ditës ndërkombëtare të grave sipërmarrëse, në bashkëpunim me Shoqatën e grave afariste,  Lidhjen e odave ekonomike, Shoqatën ELIT, agjencionin Marili dhe IME, organizuan konferencën për sipërmarrësinë e grave. Në takim, Krye...
Read more

OEMVP: Sipërmarrësia si mundësi e fuqizimit të gruas në zonat rurale

20 Tetor 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore (OEMVP) organizoi konferencën me temë: “Sipërmarrësia si mundësi e fuqizimit të gruas në zonat rurale”, me rastin e Ditës ndërkombëtare të gruas rurale (15 Tetor) dhe kishte për qëllim vënien në pah të rëndësisë së sipërmarrësisë së gruas...
Read more
GGA në takim me kryetaren e Shoqatës së Grave shqiptaro-amerikane në Çikago

GGA në takim me kryetaren e Shoqatës së Grave shqiptaro-amerikane në Çikago

06 Korrik 2016 – Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore Nebi Hoxha dhe  Grupacioni i Grave Afariste pranë OEMVP-së, sot realizuan drekë pune me Lydia Memeti, një grua afariste shqiptare shumë e suksesshme, kryetare e Shoqatës së Grave shqiptaro-amerikane në Çikago, SHBA  e cila m...
Read more
Grupacioni  i Grave Afariste në B2B Ndërkombëtar në Prishtinë

Grupacioni i Grave Afariste në B2B Ndërkombëtar në Prishtinë

21 Mars 2016 – Grupacioni i grave afariste pranë Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri – Perëndimore prej sot e deri më 23 Mars do të jetë pjesë e “B2B eventit ndërkombëtar të ndërmarrësisë së grave”, që organizohet nga Prishtina Rea në Prishtinë. Në kuadër të këtij organizimi, sot u mbajt edhe konfer...
Read more
Grupacioni i Grave Afariste në takim informativ

Grupacioni i Grave Afariste në takim informativ

Grupacioni i Grave Sipërmarrëse në kuadër të Odës Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, në hapësirat e Ministrisë së Ekonomisë, sot realizoi takim me z. Blerim Zllatku, Këshilltar shtetëror. Kryetarja  dhe nënkryetarja  e “Grupacionit të grave sipërmarrëse” , znj. Gëzime Fejzi dhe znj.Merita Halimi R...
Read more
Tre milionë euro për sipërmarrësinë e gruas

Tre milionë euro për sipërmarrësinë e gruas

Tre milionë euro janë të disponueshme  për gratë se biznesit në Maqedoni për të zhvilluar idetë e tyre ose për të zgjerojnë kapacitetet e biznesit ekzistues. Programi për gratë në biznes i Bankës Europiane për rindërtim dhe zhvillim, plason këto mjete përmes Bankës së Ohrit, marrëveshje e cila publikish...
Read more