Takim me Odën Ekonomike amerikano-izraelite: Diaspora me potencial të lartë për investime në Maqedoni

Takim me Odën Ekonomike amerikano-izraelite: Diaspora me potencial të lartë për investime në Maqedoni

23 Gusht 2017 – Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, Nebi Hoxha sot realizoi takim me anëtarin e Bordit Drejtues të Odës Ekonomike amerikano-izraelite, Mamut Skenderi. Në këtë takim u diskutuan  aktivitetet, planet dhe idetë për zhvillimin e bashkëpunimit me investitorët vendo...
Read more
Prezantimi i projektit "Diaspora Invest"

Prezantimi i projektit "Diaspora Invest"

18 Korrik 2013 - Qendra për zhvillimin e rajonit planor të Pollogut dhe Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore, në bashkëpunim me Komunat e rajonit të Pollogut, të përkrahur nga Projekti i USAID për zgjërimin e bizneseve të vogla dhe GIZ RED kanë nisur iniciativën për tërheqjen e investimeve nga di...
Read more