OEMVP në vizitë studimore në Tiranë

OEMVP në vizitë studimore në Tiranë

11 Maj 2017 –  Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Grupacioni i Grave Afariste pranë OEMVP-së sot realizuan vizitë studimore biznes inkubatorëve që operojnë në Shqipëri, gjegjësisht në qytetin e Tiranës, Ecosystem Tirana – Innovation Hub Albania dhe Yunus Social Business Balkans. Kjo v...
Read more