Poll: Pyetje?
Sa jeni te kenaqaur me punen e Odes Ekonomike?
Fillimi | Aktivitete

Aktivitete

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 118 | shfaqen: 1 - 10
image

Mbledhja e I-rë e Këshillit Drejtues dhe Këshillit Mbikqyrës

Më datë 10 Shkurt 2014, Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore realizoi mbledhjen e I-rë të Këshillit Drejtues dhe Këshillit Mbikqyrës.
Më tepër
image

Mbledhje pune lidhur me procedurat doganore

29 Janar 2014 - OEMVP dhe Drejtoria e doganave e Republikës së Maqedonisë dhe përfaqësuesve të shërbimeve shtetërore të inspektimeve, sot mbajtën mbledhje pune në Gostivar me tema lidhur me risitë gjatë inspektimit te procedurave doganore.
Më tepër
image

Konferenca "Diaspora Invest"

Konferenca u mbajt më datë 16 Janar 2014 në Qendrën për Zhvillimin e Biznesit në Univerziteti e Evropës Juglindore në Tetovë
Më tepër
image

OEMVP realizoi drekë pune me Kryeministrin Gruevski

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore sot realizoi takim me kryeministrin Nikolla Gruevskin në hotel Aleksandar Palace në Shkup.
Më tepër
image

Takim afarist në mes anëtarëve të OEMVP-së

Takimi u mbajt në restoran Ne restorant Aktiva në Shkup.
Më tepër
image

Takim i kryetarëve të Odave Ekonomike me ministrin Saraqini

Ministri i Ekonomisë Valon Saraqini realizoi një takim me kryetarët e Odave Ekonomike në Maqedoni, dhe atë me kryetarin e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore, të Odës Ekonomike të Maqedonisë dhe atë të Lidhjes së Odave Ekonomike të Republikës së Maqedonisë.
Më tepër
image

Takim me prefektët e rajonit Planor Veri-Lindor

Sot me datë 16 dhjetorë 2013 në komunën e Kumanovës u nënshkrua Memorandum për bashkëpunim në mes Odës Ekonomike Bullgaro-Maqedone dhe Këshillit për zhvillim të rajonit Planor Veri-Lindor
Më tepër
image

Mbledhja e V-të e Këshillit Drejtues dhe Këshillit Mbikqyrës

Sot Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore mbajti mbledhjen e V-të të Këshillit Drejtues dhe Këshillit Mbikqyrës.
Më tepër
image

Takim me Ministrin për punë dhe Politikë Sociale

Sot Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore realizoi takim me Ministrin për punë dhe politikë sociale z. Dime Spasov, ku ishin prezent edhe kompanitë anëtare të Odës.
Më tepër
image

Takim rrjetëzimi mes bizneseve

Takimi u mbajt në restoran Ever Green në Tetovë më datë 04 Dhjetor 2013 me fillim në ora 18:00.
Më tepër
3E
LIDHJE
Njoftime
image

Thirrje publike për Organizim të garës për biznes “Bëhu perspektiv, fillo biznesin tënd"

Ministria e ekonomisë në pajtim me Programin për konkurencë, inovacion dhe sipërmarrësi për vitin 2014 (“Gazeta Zyrtare e Republikës së Maqedonisë" nr. 7/ 2014), Ministria e Ekonomisë shpall:...
Më tepër
image

Thirrje publike për shfrytëzimin e mjeteve nga Programi IPARD 2007-2013

Agjencioni për përkrahje financiare në bujqësi dhe zhvillim rural më 15 Shkurt 2014 shpall Thirrje publike për paraqitjen e kërkesave për shfrytëzimin e mjeteve nga Programi IPARD 2007-2013...
Më tepër