12 Maj 2016 – Karvani i OEMVP-së në Dibër

12 Maj 2016 – Karvani i OEMVP-së në Dibër

    Për të qenë çdoherë pranë anëtarëve tanë, dhe për të ndëgjuar problemet e tyre të përditshme gjatë punës, OEMVP do të organizojë takim me bizneset e Dibrës më datë 12 Maj 2016 (E enjte)  Hotel Venec  me fillim në ora 12:00.

Related posts

SPOZORI GJENERAL