Mbledhja e I-rë e Këshillit Drejtues dhe e II-të e Këshillit Mbikqyrës

Mbledhja e I-rë e Këshillit Drejtues dhe e II-të e Këshillit Mbikqyrës

08 Mars 2016 – Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore dje në hapësirat e kompanisë Neptun, mbajti mbledhjen e parë të Këshillit Drejtues dhe mbledhjen e dytë të Këshillit Mbikqyrës. Në rend dite ishin pikat:

  • Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së kaluar;
  • Plani strategjik;
  • Raporti i vitit 2015;
  • Plani për vitin 2016;
  • Të ndryshme.

Related posts

SPOZORI GJENERAL