OEMVP në Panairin e Ndërtimtarisë 2016

OEMVP në Panairin e Ndërtimtarisë 2016

02 Mars 2016 – Një delegacion i OEMVP-së, i udhëhequr nga kryetari Nebi Hoxha, sot vizitoi Panairin e Ndërtimtarisë, Patundshmerisë dhe Investimeve 2016,  ku pjesëmarrëse ishin edhe disa kompani të njohura ndërtimore nga Maqedonia, njëkohësisht edhe anëtare të Odës.

Kompanitë pjesëmarrëse e vlerësuan si shumë të rëndësishëm këtë panair, duke u bazuar në rezultatet nga pjesëmarrjet paraprake dhe cekën se është një privilegj të jesh pjesë e këtij panairi, i cili mbahet për të 13 herë me rradhë, ku disa kompani anëtare janë për vite me rradhë pjesë e këtij organizimi, si Trim&Lum, R-Metalika, ZSF e tjera.

Panairi është mundësi e mirë edhe për të gjithë qytetarët e interesuar për projektet e qeverisë “Blej shtëpi për të rinjtë” dhe “Blej shtëpi-blej banesë”, projekt nga viti 2012.

20160302_152024

20160302_153434

20160302_161212

20160302_154635

20160302_155855

20160302_152226

Related posts

SPOZORI GJENERAL