Kryetari i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore z. Nebi Hoxha, së bashku me delegacionin e Odës sot zhvilluan takim me Odën Ekonomike të Kosovës në Prishtinë. Ata u takuan me kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, z. Berat Rukiçi si dhe ...

Read more

Kryetari i Odës Ekonomike së Maqedonisë Veri-Perëndimore, z. Nebi Hoxha, sëbashku me delegacion nga Oda marrin pjesë në Festivalin e Inovacionit i cili mbahet në Tiranë nga 16-18 Shtator. Globalizimi stimulon rritjen e konkurrencës. Në tregun gl ...

Read more

Përfaqësues nga grupacioni i ndërtimtarisë, urbanizmit, ambientit jetësor dhe energjetikës pranë Odës Ekonomike së Maqedonisë Veri-Perëndimore (OEMVP, sot morrën pjesë në një takim që u zhvillua në Qeveri për problemet me të cilat ballafaqohen n ...

Read more

Sot, delegacioni i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore në krye me kryetarin e Odës, z. Nebi Hoxha, vizituan Bankën Popullore të Maqedonisë, për ti uruar postin guvernatores së Bankës Popullore, z-nj. Anita Angelovska – Bezhovska. Banka ...

Read more

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore (OEMVP) sot nënshkroi memorandum bashkëpunimi me Këshillin për Avansim dhe Mbikëqyrje të Revizionit në Republikën e Maqedonisë me qëllim të bashkëpunimit të ndërsjellë në mes të dy institucioneve për n ...

Read more

Kryetari i Odës Ekonomike së Maqedonisë Veri-Perëndimore, z. Nebi Hoxha, merr pjesë në Forumin për Energji të Evropës Juglindore i cili mbahet në Selanik më 7 Shtator 2018. Forumi i Energjisë në Evropën Juglindore do të sjellë së bashku politikë ...

Read more

Këshilli drejtues i Odës Ekonomike të Maqedonisë Veri-Perëndimore në mbledhjen e katërt diskutoi rreth kërkesave të anëtarësisë të derguara deri tek institucionet e ndryshme shtetërore, të cilat burojnë nga nevojat e tregut, si dhe për përgjigje ...

Read more

Duke marrë parasysh që OEMVP qëndron gjithmonë afër bizneseve, duam të ju informojmë që jeni të mirëseardhur në hapësirat tona çdo të martë, me fillim nga ora 11:00. Kryetari i OEMVP-së, Z.Nebi Hoxha do të ju mirëpret për takime. Misioni i këtij ...

Read more

Sot në zyrat e OEMVP-së, Kryetari Nebi Hoxha priti Kryetarin e Odës Amerikane të Maqedonisë z. Slavko Projkoski dhe Drejtoreshën znj. Dijana Despotov. Në këtë takim u diskutuan aktivitetet, planet dhe idetë për zhvillimin dhe intensifikimin e ba ...

Read more

Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore në krye me kryetarin z.Nebi Hoxha së bashku me përfaqësues të komunitet të biznesit anëtarë të OEMVP-së zhvilloi takim me kryetaren e Komunës së Tetovës znj. Teuta Arifi. Pikat kryesore për të cilat u ...

Read more

OEMVP ndjek trendet botërore dhe synon që të në të ardhmen të bëjë digjitalizimin e shërbimeve të cilat do të mundësojnë komunikim më të lehtë mes anëtarëve. Për këtë arsye sot u nënshkruajt edhe kontrata Projektin për zhvillimin e sistemit eko- ...

Read more